Зрењанински пут 151/б, 11211 Борча, Београд +381 11 3320 591

Вишео нама

НашПочетак

Решен да своје искуство и знање стицано у најпознатијим Београдским ресторанима искористи на најбољи начин, Радивоје Ђурић је 1.10.1991. године отворио ресторан Тара на Зрењанинском путу на тада неатрактивној локацији. Своју визију домаћинског пословања у угоститељству, радом и љубављу успео је да преточи у стварање репрезетантивног објекта какав је ресторан Тара данас.

Сведо данас

После 25. година од почетка рада, Тара се може похвалити капацитетом од три одвојене сале и летњу башту које могу да приме више од 250 гостију, 34. смештајне јединице и особље које може да одговори на жеље и најзахтевнијих гостију. У нашем ресторану гости обележавају важне догађаје како у приватном тако и пословном животу.

МодернаТрадиција

Пратећи модерне трендове враћамо коренима па се самим тим у нашем ресторану служе производи из сопствене производње као што су, ајвари, зимнице, сокови, сушено месо, итд.

Могли би још много тога да напишемо, али ми нисмо ни писци ни песници, него угоститељи па Вас позивамо да дођете и проверите зашто нам је ваше задовољство на првом месту. Јер један залогај говори више од хиљаду речи и слика.

Породица Ђурић


Увеки заувек

На нама је да памтимо наше драге, Радивоја и Драгана, да их никад не заборавимо и да наставимо путем који су они поплочали.